ریاست دانشگاه

10 فروردین 1401
پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرارسیدن سال نو

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به‌مناسبت فرا رسیدن سال نو (نوروز1401)، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید، از زحمات و تلاش‌های بی‌مانند همکاران، اعضای محترم هیئت علمی، مدیران و کارکنان گرامی در طی یک‌سال اخیر تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام سرپرست دانشگاه بدین شرح می‌باشد:

به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست

بهار که از راه می‌رسـد، نسیم بهـاری سرمستانه آیه شریفه «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا» [ با هر سختی، آسانی است] را نجوا می‌کند و روح لطیف طبیعت را به آمدن نوروز مژده می‌دهد.

نـوروز همراه با نسیم نـوازشگر بهار است و ما را به تأملی دوباره درخویشتن‌خویـش فرا می‌خواند. بهار، فرصتی برای نو شدن ظاهر و باطن و مجالی برای حرکت دوباره در جهت بهتر زیستن و بهتر ساختن و از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی است که می توان با تماشای آن، راهی به سوی خدا یافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست.

سال 1401 با ایام مبارک شعبان همراه است ، از خداوند متعال مسألت داریم به برکات این ماه شریف هرچه سریعتر سایه بیماری و رنج را از سر مردم ایران اسلامی کوتاه نموده و این سال را پایان رنج و تعب مردم عزیزمان قرار دهد.

امید که سال جدید همراه با استمرار موفقیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی جامعه باشد.‌ اینجانب ضمن تعظیم و درود به روح پاک شهدای سلامت، فرارسیدن نوروز باستانی سال 1401 را به جامعه دانشگاهی استان تبریک عرض نموده، از زحمات و تلاش‌های بی‌مانند همکارانم، اعضای محترم هیئت علمی، مدیران و کارکنان گرامی در همه حوزه‌ها و دانشجویان عزیز و خانواده­‌های محترم آنان قدردانی می‌نمایم و سالی سرشار از سلامت، آرامش و مهربانی را برای شما آرزومندم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه